Forum: Oreska - Užice (see the full version of Oreska - Užice)
Board: Sportska perspektiva (see the full version of Sportska perspektiva)
Oreska - Užice : Jovana Vesović najbolja Užičanka - forum Uzicana - mesta: Uzice, Pozega, Arilje, Ivanjica, Kosjeric, Bajina Basta, Priboj, Prijepolje, Zlatibor - Cajetina, Nova Varos, Sjenica
Pages: 1

Subject: Jovana Vesović najbolja Užičanka

By: Rašo
Date: 25.12.2007. 08:14:12
B 92Jovana Vesović najbolja Užičanka

Jovana Vesović, odbojkasiča Jedinstva i državna reprezentativka, proglašena je za najboljeg sportistu Užica u ovoj godini, dok je nagrada Sportskog saveza za najbolju ekipu pripala fudbalskom klubu Sevojno. U konkurenciji za naboljeg sportistu grada u najužem izbori bili su još odbojkašica Suzana Ćebić, atletičarka Olivera Jevtić i automobilista Milovan Vesnić, dok su u ekipnoj konkurenciji bili i atletski klub Mladost i planinarsko društvo Rujno.

Za najuspešnijeg trenera u ovoj godini proglašen je Dragiša Kuzmanović, trener AK Mladost, čiji su puleni ove godine postali ekipni državni prvaci u krosu i izborili učesće u Evropi.

Za najboljeg mladog sportistu Užica proglasesena je odbojkasica Jedinstva i kadetska reprezentativka Tijana Malešević, dok je Užička gimnazija nagradjena za najbolju školsku ekipu.

Za značajan doprinos razvoju fizičke kulture i sporta nagradjen je novinar Dragan Pejić, koji je nedavno objavio knjigu "Koševi kraj Djetinje".
Nagrade najboljim sportistima i sportskim ekipama uručene su večeras na prigodnoj svečanosti u prepunoj sali Narodnog pozortišta, na kojoj je rečeno da se pod okriljem Sportsksog saveza grada takmiči oko 6.000 sportista, svrstanih u 65 klubova, koji su i u ovoj godini na dostojan način reprezentovali svoj grad.

Subject: Odg: Jovana Vesović najbolja Užičanka

By: Kojoks
Date: 25.12.2007. 14:51:30
Citiram:dok je nagrada Sportskog saveza za najbolju ekipu pripala fudbalskom klubu Sevojno.

Za shta su oni proglasheni za najbolju ekipu kad nishta nisu postigli niti su osvojii neshto, samo shto su opstali u drugoj ligi, a i jak nam je fudbal u pm. Citiram: Za najuspešnijeg trenera u ovoj godini proglašen je Dragiša Kuzmanović, trener AK Mladost, čiji su puleni ove godine postali ekipni državni prvaci u krosu i izborili učesće u Evropi , shta je Sevojno izborilo da se bori za opstanak u drugoj ligi,  dok je AK Mladost kao ekipa mnogo toga vishe osvojila, a na kavim uslovima rade i treniraju svaka njima chast, ni ko da se seti ovde u gradu da se promeni tartan staza na gradskom stadionu, koja je mnogo oronula, za mene su oni br. 1, pa posle njih je OK Jednistvo zenska ekipa iako je sad velika kriza kod njih, mislim da ce se izvuci iz toga i nastaviti svojim starim putem,pa tek onda FK,,Sevojno,,  

Subject: Odg: Jovana Vesović najbolja Užičanka

By: Drogba
Date: 30.12.2007. 13:14:30
Za mene je Mikica No1.

Subject: Odg: Jovana Vesović najbolja Užičanka

By: soda
Date: 07.01.2008. 14:26:24
ma Jovana je zakon sto se tice uzicke odbojke... samo je problem sto ima problema sa ledjima... (;